Middelburg
Beleggingspand Middelburg
Adres Diodeweg 4-6
4338 PW Middelburg
Provincie Zeeland
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Huursom € 92.500,00 per jaar excl. btw
Koopsom € 925.000,- K.K.
Laatste wijziging donderdag 23 november 2017
Status Verkocht Verkocht

Rendementsberekening Rendementsberekening

Aanvraag taxatie

Google Maps

Toevoegen aan mijn portefeuille

Mijn portefeuille

Aanvraag financieringsinformatie

Vastgoed verhuur en beheer

Aankoopbegeleiding

Verzoek
Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Projectontwikkelingen.nl kan geschieden.
Beschrijving

Dit beleggingspand betreft een bedrijfs-/kantoorruimte van circa 2.345 m² VVO in twee lagen waarvan circa 2.000 m² op de begane grond. Het object is in gebruik door New Motion BV, een producent van Conveyor, Handling & Palletising systemen. 

De opstal Diodeweg 4 omvat circa 1.150 m² VVO in twee lagen waarvan 900 m² op de begane grond. Het bouwjaar van het object is 2002 en in 2008 heeft er een interne verbouwing plaatsgevonden. De aanbouw/tussenbouw omvat kantoor-/vergader-/kantineruimte en verkeersruimte naar en van het naastgelegen object Diodeweg 6 te Middelburg. Deze nieuwbouw is in 2015 gerealiseerd exact tussen de bedrijfsloodsen Diodeweg 4 en Diodeweg 6. Het oppervlak van de aanbouw/tussenbouw omvat ca. 200 m² VVO. De locatie Diodeweg 6 is sinds de oprichting van de opstallen in gebruik geweest bij ROC Zeeland echter sinds eind 2015 in gebruik genomen door het bedrijf New Motion BV. Het bebouwde oppervlak van de bedrijfs-/kantoorruimte omvat ca. 995 m² VVO in 2 lagen waarvan 900 m² op de begane grond. Het bouwjaar van het object is 2002.
De opstallen zijn, voor zover visueel waarneembaar, in goede staat van onderhoud.
Het aanwezige buitenterrein is verhard via klinkerbestrating en rondom voorzien van hekwerken met aan de straatzijde een 2-tal elektrisch bedienbare schuifpoorten. Het buitenterrein aan de voorzijde biedt plaats aan 16 parkeerplaatsen voor personenauto’s.
De beide opstallen worden in verhuurde staat aangeboden.

Bereikbaarheid  
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58 en de provinciale weg N-57, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is voldoende middels een bus-/treinverbinding op redelijke loop-/ of fietsafstand.

Bestemming 
Het object ligt in het bestemmingsplan ‘Arnestein’. Hierin heeft het object de bestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 4.2. Voor de mogelijkheden omtrent het gebruik wordt verwezen naar het bepaalde in artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften. Deze gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Het bestemmingsplan is vastgesteld door de Raad van de gemeente Middelburg in zijn openbare vergadering van 22 juni 2013.   

Parkeren/buitenterrein
Het aanwezige buitenterrein is verhard via klinkerbestrating en rondom voorzien van hekwerken met aan de straatzijde een 2-tal elektrisch bedienbare schuifpoorten. Het buitenterrein aan de voorzijde biedt plaats aan 16 parkeerplaatsen voor personenauto’s en 2 ondergrondse afvalcontainers.

Voorzieningen  
Het object Diodeweg 4 is op traditionele wijze gebouwd in 2002 en in 2008 heeft er een interne uitbreiding met kantoor- en bedrijfsruimte op de verdieping plaatsgevonden. In 2015 is er een nieuwe entresolvloer geplaatst. Ook is er een was-/kleedruimte gerealiseerd op de begane grond, is de trap verplaatst, is er extra binnenverlichting gemonteerd, is de elektra voorziening uitgebreid met een krachtstroominstallatie en zijn er perslucht ringleidingen aangebracht. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren op de begane grond zijn allen van beton (gewapende en gevlinderde vloeren) en ter plaatse van de kantoorruimte op de begane grond is de vloer onderheid. De vloeren op de verdieping zijn deels van beton (kantoorruimte) en deels van hout (underlayment vloeren t.p.v. de magazijnruimte). De gevels betreffen zogenaamde stalen sandwichpanelen waarin opgenomen enkele loopdeuren, een elektrisch bedienbare overheaddeur (5.0 meter breed en 4.5 meter hoog) en hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het sandwichpanelen zadeldak is voorzien van stalen spanten met stalen gordingen. De goothoogte bedraagt ca. 6.0 meter en de nokhoogte is ca. 8.90 meter. De binnenmuren zijn opgetrokken vanuit lichte systeemwanden. De kantoorruimte is onderverdeeld in diverse compartimenten en is onder andere voorzien van kantineruimte en was-/kleedruimte met sanitaire voorzieningen. Ter plaatse van de kantoorruimte op de verdieping is airconditioning aanwezig (zogenaamde split-unit). De verdiepingen zijn bereikbaar via een brede houten trap vanuit de kantoorruimte begane grond of een stalen trap via de bedrijfsruimte begane grond.
De aanbouw/tussenbouw is opgetrokken vanuit cellenbeton blokken waarin opgenomen enkele kozijnen ten behoeve van daglicht toetreding en een zogenaamde loopdeur die dient als personeelsentree. Ook de binnenwanden van de verschillende compartimenten (entree, sanitaire ruimte, kantineruimte, spreekkamer en verkeersluis voor o.a. heftrucks) zijn van cellenbeton. De doorbraak tussen de gevels Diodeweg 4 en Diodeweg 6 is omstreeks 6 meter breed en is voorzien van automatisch bedienbare brandwerende roldeuren. De vloer betreft een onderheide betonnen vloer die met uitzondering van de verkeersluis is voorzien van plavuizen. De aanbouw/tussenbouw is voorzien van een separate CV installatie met radiatoren alsmede een luchtbehandelingsinstallatie. Het platte betonnen dak, waarin opgenomen diverse lichtkoepels, is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
Tijdens de opnameronde zijn o.a. de navolgende installaties/voorzieningen aangetroffen:
-  verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- tegelvloeren (plavuizen);
- moderne kleine pantry;
- verwarming via radiatoren;
- CV-opstelling in kast (CV-ketel Nefit Smartline HR);
- meterkast met volledige inrichting;
- diverse wandcontactdozen;
- krachtstroomaansluitpunten;
- toiletgroep met urinoir en douche;
- wastrog;
- gasheater verwarming t.p.v. de bedrijfsruimte;
- klokarmaturen t.p.v. de bedrijfsruimte;
- separate elektroruimte voorzien van elektrisch rolluik;
- perslucht ringleidingen;
- uitgebreide alarminstallatie;
- rookmelders;
- mechanische ventilatie;
- noodverlichtingspictogrammen;
- brandslanghaspels en poederblussers;
- buitengevellampen.

Het object Diodeweg 6 is op traditionele wijze gebouwd in 2002. De constructie betreft een stalen constructie waarvan de randbalken zijn gefundeerd met betonnen heipalen. De vloeren op de begane grond zijn allen van beton (gewapende en gevlinderde vloeren) en ter plaatse van de kantoorruimte op de begane grond is de vloer onderheid. De vloeren op de verdieping zijn van beton en dienen als extra opslagruimte. De gevels betreffen zogenaamde stalen sandwichpanelen waarin opgenomen enkele loopdeuren, een elektrisch bedienbare overheaddeur (5.0 meter breed en 4.5 meter hoog) en hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het sandwichpanelen zadeldak is voorzien van stalen spanten met stalen gordingen. De goothoogte bedraagt ca. 6.0 meter en de nokhoogte is ca. 8.90 meter. De binnenmuren zijn opgetrokken vanuit lichte systeemwanden. De kantoorruimte is onderverdeeld in diverse compartimenten en is onder andere voorzien van een kantineruimte en één toilet. De verdieping is bereikbaar middels een stalen trap via de bedrijfsruimte begane grond.
Tijdens de opnameronde zijn o.a. de navolgende  installaties/voorzieningen aangetroffen:
-  gecoate vloeren ter plaatse van de bedrijfsruimte;
- verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
- tegelvloeren (plavuizen)en vloerbedekking;
- moderne kleine pantry;
- verwarming via radiatoren;
- CV-opstelling in kast (CV-ketel Nefit Smartline HR);
- meterkast met volledige inrichting;
- diverse wandcontactdozen;
- krachtstroomaansluitpunten;
- brandslanghaspel;
- toilet;
- gasheater verwarming t.p.v. de bedrijfsruimte;
- klokarmaturen t.p.v. de bedrijfsruimte;
- alarminstallatie;
- noodverlichtingspictogrammen;
- buitengevellampen.

Oplevering     
In overleg. 

Pandinformatie
 
Perceeloppervlakte 3.122 m2
Vloeroppervlakte

Diodeweg 4 met tussenbouw/aanbouw:
Bouwlaag indeling aantal m²
Begane grond  Bedrijfsruimte ca. 780 m² VVO
Begane grond  Kantoorruimte ca. 120  m² VVO
Begane grond Aanbouw kantoorruimte ca. 170 m² VVO
Begane grond Aanbouw
bedrijfsruimte ca. 30 m² VVO
Eerste verdieping  Kantoorruimte ca. 60 m² VVO
Eerste verdieping Bedrijfsruimte ca. 190 m² VVO
Totaal: ca. 1.350 m² VVO

Diodeweg 6:          
Bouwlaag Indeling aantal m²
Begane grond  Bedrijfsruimte ca. 805 m² VVO
Begane grond  Kantoorruimte ca. 95  m² VVO
Eerste verdieping Bedrijfsruimte ca. 95 m² VVO
Totaal: ca. 995 m² VVO

Kadastraal Gemeente Middelburg, sectie M, nummers 905 en 906
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2002 en 2015
Bereikbaarheid Uitstekend
   
Contractinformatie
 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 15 april 2017
Termijn:5 jaar
Verlenging: 5 jaar + 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Momenteel lopende tot: 14 april 2022
Huurprijs: € 92.500,- per jaar excl. btw

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders New Motion BV
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 27.981
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks met ingang van 15 april 2018.
   
Investeringsprofiel
 
Huursom € 92.500,00 per jaar excl. btw
Koopsom € 925.000,- K.K.

Rendementsberekening Rendementsberekening

Factor 10,0
   
Pandinformatie
 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten. 

Algemeen:
Gemeente Middelburg
Internet: www.middelburg.nl
Oppervlakte: ca. 53 km²
Inwoners: ca. 48.000

   
Contact
 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site          

Foto's
   
Beleggingspand Middelburg
 Vergroten

Beleggingspand Middelburg

Belegging Middelburg
 Vergroten

Belegging Middelburg

Bedrijfsbelegging Middelburg
 Vergroten

Bedrijfsbelegging Middelburg

Beleggingsobject Middelburg
 Vergroten

Beleggingsobject Middelburg

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten

Middelburg, Diodeweg 4-6
 Vergroten



Vergelijkbaar aanbod:
EmmenEmmen
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 264 km
BarendrechtBarendrecht
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 72 km
ZwolleZwolle
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 203 km
WoerdenWoerden
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 108 km
TilburgTilburg
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 98 km
MaastrichtMaastricht
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 162 km
Nieuwerkerk aan den IJsselNieuwerkerk aan den IJssel
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 84 km
UtrechtUtrecht
Bedrijfspand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 122 km