Vraag naar projectontwikkelingen

Projectontwikkelingen.nl is namens verschillende partijen actief op zoek naar (potentiele) ontwikkelingslocaties / herontwikkelingslocaties. Hierbij valt te denken aan uiteenlopend aanbod binnen Nederland maar zelfs ook daarbuiten.

Heeft u een project, locatie, kavel etc. zoals u dat kunt aan bieden dan vernemen wij het graag van u. Wij bekijken dit dan graag en zullen zo beoordelen of dit aanbod aansluit op de zoekopdrachten zoals wij die uit hebben staan.

Hieronder kunt u vrijblijvend uw 'projectontwikkeling' aanbieden. Wij bekijken dit aanbod vervolgens geheel gratis en zonder verplichtingen waarna we allereerst contact met u zullen opnemen over de eventuele mogelijkheden.

Ook als u een opdracht heeft namens een verkopende partij vernemen wij het graag van u. Wellicht dat onze zoekopdracht aansluit op uw verkopende opdracht.

Daarnaast kunt u via Projectontwikkelingen.nl een zoekopdracht plaatsen. Wij zijn u op dit vlak ook graag verder van dienst en door het dagelijkse en intensieve contact binnen de markt komen wij geregeld en zeer verschillend aanbod tegen. Wilt u hier gebruik van maken (vrijblijvend en op basis van no cure no pay), neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.

U kunt deze gegevens vrijblijvend aanbieden via onze contactpagina (per email dan wel telefonisch) of door het invullen van het volgende formulier:

Uw naam: *
Uw adres:
Postcode:
Woonplaats:
Uw telefoonnummer:
Uw mobiele telefoonnummer:
Uw e-mailadres: *
Abonnement mailinglist: Ja, ik wil graag vrijblijvend en gratis op de
hoogte gehouden worden van nieuw aanbod
Kopie toezenden: Ja, ik ontvang graag een kopie van dit bericht
op bovenstaand mailadres
Uw reactie:
Neem deze anti-spam pincode over: *   
 

* verplicht veld.