Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op woensdag 26 april 2017.


Geld beleggen in een kantoorpand: 5 tips
Er zijn verschillende manieren om uw vermogen te laten groeien. Zo kunt u in aandelen investeren, maar kunt u uw geld ook steken in obligaties of beleggen in binaire opties. Een populaire methode om het vermogen te laten groeien, is door in een beleggingspand te investeren. Wilt u een kantoorpand aanschaffen om hier geld mee te verdienen? Gebruik dan de tips in dit artikel om deze investering te laten slagen.

Sluit een goedkoop energiecontract af
Om stroom en gas te kunnen gebruiken in uw kantoorpand, heeft u een energiecontract nodig. Hoe lager de tarieven van uw energiecontract zijn, des te lager uw totale energiekosten zijn. Dit betekent dat u minder geld hoeft te investeren in uw kantoorpand en meer van uw rendement als winst kan opschrijven. Wilt u de goedkoopste energieleverancier vinden voor uw kantoorpand? Vergelijk energieleveranciers dan met elkaar en u vindt vanzelf de goedkoopste aanbieder van zakelijke energie.

Neem een pand met vele mogelijkheden
Investeert u in een pand waar u eigenlijk niets aan kunt veranderen of dat slechts voor één invulling gebruikt kan worden? Dan zet u uzelf in feite vast. Door in een pand met meerdere mogelijkheden te investeren, blijft u flexibel en levert uw investering op de lange termijn waarschijnlijk meer op.

Kijk ook naar de omgeving van het pand
Een kantoorpand moet in een goede omgeving liggen. Het kantoorpand moet bijvoorbeeld goed te bereiken zijn (met de auto en/of het openbaar vervoer), maar ook in een omgeving liggen waar veel bedrijven zich graag vestigen. Controleer de vraag naar vergelijkbare kantoorpanden en u komt er vanzelf achter of een bepaald kantoorpand wel of niet interessant is om in te investeren.

Betaal niet te veel voor het pand
Veel beginnende vastgoedbeleggers maken de fout om in een te duur kantoorpand te investeren. U mag best een hogere prijs betalen voor een kantoorpand en zeker als u dit geld kunt missen, maar investeer niet te veel in een pand. Dit wil zeggen dat u niet meer investeert dan u met een verkoop of een verhuur uit het pand kunt halen. Hoe meer u voor uw kantoorpand betaalt, hoe lastiger het wordt om uw investering terug te verdienen.

Vraag een expert om advies
Kent u iemand die al vele jaren met veel succes in vastgoed investeert? Vraag deze persoon dan om advies bij het aankopen van uw eerste beleggingspand. Misschien vindt u het lastig om iemand bij uw project te betrekken, maar u kunt best om onafhankelijk advies vragen als u zeker wilt weten dat u de beste investering doet. Raadt de expert u een aankoop af, vraag dan waarom de aankoop niet verstandig is. Kunt u het vinden achter zijn of haar uitleg, dan kunt u beslissen om verder te kijken naar een kantoorpand om in te beleggen. Noemt de deskundige uw kantoorpand een goede investering, dan weet u zeker dat u een goede investering doet.