Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op woensdag 25 mei 2016.


PERSBERICHT: Vastgoedjournaal en Beleggingspanden sluiten exclusieve samenwerking

De beleggingsmarkt blijft door de aanhoudende lage rente aantrekken. De vraag naar andere beleggingsproducten dan banksparen of staatsobligaties doet veel particulieren en vastgoedbeleggers beslissen om in direct vastgoed te stappen. 

Vastgoedjournaal.nl en Beleggingspanden.nl  zijn een samenwerking aangegaan om meer transparantie te bieden om in direct vastgoed te investeren. Beleggingspanden is al 17 jaar marktleider in het klein en middensegment van beleggingsobjecten en brengt per direct al haar aanbod ook onder op de website van Vastgoedjournaal.nl. Door deze slimme move komt het beleggingsaanbod nu nog breder onder de aandacht bij professionele vastgoedpartijen en zullen de objecten sneller en tegen hogere prijzen verkocht gaan worden. 

Er staan per direct circa 550 beleggingsobjecten online op Vastgoedjournaal die allen zijn voorzien van een huurcontract, dat betekent dus direct rendement. De objecten zijn in opdracht van beleggers en makelaars in de verkoop genomen door Beleggingspanden en Vastgoedjournaal. Er is dus sprake van een betrouwbaar en gecontroleerd aanbod. Bij interesse voor deze panden zijn van alle objecten aanvullende gegevens op te vragen via de gespecialiseerde beleggingsmakelaars van Beleggingspanden.nl

John kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal, spreekt van een mooi moment voor de sector. “Het bieden van een professioneel beleggingsplatform in combinatie met onze dagelijkse nieuwsvoorziening zorgt ervoor dat objecten breder onder de aandacht komen en het segment van objecten tot € 2 miljoen beter in kaart gebracht kan worden. Makelaars en beleggers kunnen op diverse wijze hun panden plaatsen op onze beleggersportal. Alle aangeboden panden zullen eerst worden gecontroleerd op juistheid en of de huurcontracten nog lopend zijn. VJ hoopt door haar landelijke bereik een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van het aantal aangeboden beleggingsobjecten”.

Stefan Bassant, directeur Beleggingspanden, spreekt over een samenwerking die goed is voor de volgende stap van zijn bedrijf. “Het aanbod van beleggingspanden is de afgelopen drie jaar flink aan het groeien. We zien de transactieomloopsnelheid en de prijsontwikkeling beide toenemen. Door de exclusieve samenwerking met VJ komt ons aanbod nu nog beter landelijk onder de aandacht. Dit is vooral goed voor onze opdrachtgevers die nu nog sneller tot een transactie zullen komen. Ik doe dan ook een oproep aan beleggers en makelaars om met ons het gesprek aan te gaan en samen te werken voor het beste verkoopresultaat”.

EIND PERSBERICHT: Voor meer informatie bel met John Kerkhoven 023-7434909 of Stefan Bassant 030-2253112.