Nieuwsoverzicht

Nieuwsbericht geplaatst op vrijdag 4 december 2015.


Uitnodiging Beleggers Gala

 

Het eind van het jaar nadert, tijd om te gaan oriënteren op 2016 en te bepalen op welke projecten u zich aankomend jaar wilt focussen. Of u wilt nog op de valreep beleggen omdat het fiscaal aantrekkelijk is? Daarom organiseren wij dit jaar voor het eerst het Beleggers Gala 2015. Een ideaal netwerk event waar een select gezelschap aankopers en verkopers elkaar kunnen ontmoeten.

 

Het zal onze traditie worden om dit gala ieder jaar in december te organiseren in Chateau Jemeppe in Belgie. (Facilities)


Het gala zal een ideale mix zijn van aanbod en vraag, maar ook van business & pleasure. Naast pitches over nieuwe beleggingsprojecten, zullen er ook seminars te volgen zijn zoals:

 

- De koningsroute naar minder belasting betalen.

- Huurdersheffingskorting op sociale huurwoningen

- Fiscale hoogstandjes

- Juridische (on)mogelijkheden

 

Boek het zeer luxe uitgebreide 24-uurs VIP arrangement

 

Het 24 uurs VIP arrangement is voor exclusieve gasten waarbij u de mogelijkheid heeft om te overnachten (slechts 65 kamers beschikbaar obv 2 personen).
U  verblijft all inclusive in het chateau en u heeft de mogelijkheid om deel  te nemen aan het volledige programma. De kamer en suites zijn voorzien van alles dat nodig is voor een aangenaam verblijf: comfortabel meubilair, goede verlichting en alle overige gemakken. Op de badkamer liggen weldadige handdoeken en er hangt een fijne zachte badjas voor u klaar. En voor wie nog rustig op de eigen kamer wat wil werken: voorzieningen als een royaal bureau en draadloos internet zijn standaard aanwezig.


Salons, lounges, restaurants, bibliotheek, biljartkamer, zwembad, sauna en alle andere ruimten staan tot uw beschikking. U kunt gaan en staan waar u maar wilt. Op de eerste verdieping kunt u onze prachtige kapel bezoeken, met de hand beschilderd en geheel in ere hersteld. Ook de lounge op de zesde verdieping van de Donjon is een bezoekje meer dan waard. Het uitzicht over de omgeving is adembenemend.

U kunt ook naar hartenlust gebruik maken van de voorzieningen die u in en rond het kasteel aantreft: hapjes en drankjes, sportaccommodaties, het park en overige terreinen voor recreatie in de open lucht. En: álles is inbegrepen in de vaste prijs per dag.

 

Dag arrangement

Geen tijd om 24 uur te blijven? U kunt ook alleen een dag arrangement boeken. U kunt deel uit maken van het programma dat overdag wordt aangeboden vanaf 10 uur, u krijgt een lunch en het programma loopt om 16.30 uur voor u af.

 

Het programma

Vip gasten arriveren 27 december om 16.00 en worden ontvangen met een hapje en een drankje

17.00-19.00    Presentaties beleggingsprojecten

19.30-23.00    Uitgebreid diner onder piano en zangbegeleiding van Jan Vayne en Petra Berger

23.00              Naborrelen en netwerken

28 december

9.00-10.00 ontbijt

 

10.00-12.00   Ontvangst daggasten en ochtendprogramma

12.00-14.00   Lunch onder pianobegeleiding van Jan Vayne en Petra Berger
14.00-16.30   Middagprogramma en afsluiting

 

Prijzen en aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 25 December.

 

Vip gasten all inclusive   € 495,- p.p. excl. BTW (24 uurs)

Dag gasten all inclusive  € 295,- p.p. excl. BTW ( 6 uurs)

 

Indien u een pitch of presentatie wilt houden voor uw beleggingsproject of uw over uw vakgebied/bedrijf neemt u dan svp contact met ons op voor een prijsindicatie op maat.

 

Aanmelden kan hier

Uw boeking is pas definitief na betaling van uw ticket.

 

Optioneel kids programma:

Lijkt het u leuk om met het hele gezin te komen, dan komt er bij voldoende interesse een extra programma op maat voor de aanhang, daarbij kunt u denken aan een high tea voor de dames en leuke kinderactiviteiten in en om het chateau.