Amsterdam Perceel
Amsterdam Perceel, (Blauwe Polder)
Adres (Blauwe Polder)
Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Land Nederland
Soort pand Perceel
Koopsom € 225,- KK per m²
Laatste wijziging maandag 29 juli 2019
Status Te koop Te koop

Rendementsberekening Rendementsberekening

Aanvraag taxatie

Google Maps

Toevoegen aan mijn portefeuille

Mijn portefeuille

Aanvraag financieringsinformatie

Vastgoed verhuur en beheer

Aankoopbegeleiding

Verzoek
Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Projectontwikkelingen.nl kan geschieden.
Beschrijving

MEELIFTEN OP GEBIEDSONTWIKKELING AMSTERDAM

Kavel(s) te koop Amsterdam Noord.

Metrages vanaf 50 m²

500 meter ten noorden van de Ringweg A-10, grenzend aan de Golfbaan Waterland, is dit 8000 m² bestrijkende perceel vol potentie te koop. De propositie bevindt zich net buiten het centrumgebied en is al jaren gevrijwaard van uitbreidingsplannen. In de toekomst zal daar waarschijnlijk een einde aan komen. Dit mede door diverse recente ontwikkelingen waaronder: De vereiste toekomstige groei van Amsterdam om haar economische concurrentie positie te blijven behouden en een tekort aan bouwgrond omdat Amsterdam al bijna tot de ring is volgebouwd.

Stationsomgeving cruciaal in stadsontwikkeling
De ontwikkeling van het metrostation (berekend op 42.000 reizigers per dag) en de omgeving daarvan vormen de motor achter de realisatie van CAN (Centrum Amsterdam Noord). Uit studie blijkt dat stationsomgevingen plaats bieden voor de realisatie van maar liefst de helft van de gewenste nieuwe woningen in de metropoolregio Amsterdam.

Knooppuntstrategie
Volgens Duco Stadig (voormalig wethouder Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting) zal de Ring A-10 in de toekomst steeds meer worden gedegradeerd tot stadsboulevard, zodat extra bebouwing aan weerzijden mogelijk is. Ook pleit Duco Stadig ervoor om op diverse plaatsen de Ring A-10 over te gaan zodat nieuwe woningbouwlocaties beschikbaar worden.

Druk op de woningmarkt
Hoewel de woningbouwproductie in Amsterdam is opgehoogd van 1.500 naar 8.000 per jaar, is er nog steeds een groot tekort aan woningen. Het huidig tekort bedraagt reeds 70.000 woningen, terwijl de stad met maar liefst 1.000 inwoners per maand groeit. Ook de CBS-cijfers rondom toekomstige migratie wijzen erop dat de randstad de komende jaren het merendeel van de bevolkingsgroei zal opvangen. De totale bevolking van Nederland blijft doorgroeien: in 2034 zal Nederland, volgens het CBS, 18 miljoen inwoners tellen. Deze forse groei doet zich vooral voort in de Randstad en Midden-Nederland. Volgens wethouder Laurens Ivens (bouwen, wonen) zal Amsterdam binnen afzienbare tijd 1 miljoen inwoners tellen.

Schiphol
Schiphol is momenteel flink aan het uitbreiden. Met deze uitbreiding is meer dan een miljard gemoeid en het zal ongeveer 10.000 banen opleveren. De uitbreiding moet voltooid zijn in 2019 en zal de baan vrijmaken voor een toename van 62 miljoen passagiers per jaar. Dit is goed nieuws voor de propositie van Amsterdam-Noord. De 10.000 extra banen zullen zorgen voor een positieve impuls op de Amsterdamse woningmarkt. Deze 10.000 mensen hebben een woning nodig met een goede woon-werk verbinding. Amsterdam-Noord biedt deze goede verbinding met de luchthaven door middel van de A10 en de Noord/Zuidlijn. De noordoostkant van de centrum-ring heeft geen geluidshinder van Schiphol en is daarom geschikt voor woningbouw.

Groeiambitie vergroot de vraag
Amsterdam heeft bovendien de ambitie om zich te ontwikkelen tot belangrijke metropoolregio binnen de Europese Economische Kernzone (Blauwe Banaan). Doordat de sterke bevolkingstoename niet met binnenstedelijke woningen is op te vangen, zal de vraag naar de laatste potentiële bouwgronden binnen de gemeentegrenzen alleen maar toenemen.

Grondprijzen
De grondprijzen in Amsterdam liggen gemiddeld een factor 10 hoger dan het provinciaal gemiddelde elders in het land. Dit maakt Amsterdam populair bij grotere (internationale) investeerders. Maar liefst een derde van het investeringstotaal in Nederland vloeit naar Amsterdam. De grondprijzen in Amsterdam Noord liggen tussen de € 500,- en € 2.250,- per m² (bron: Grondprijzenbrief 2013).

Aankopen
Bent u een particuliere belegger? Dan is ook gedeeltelijke afname mogelijk. Daarvoor kunt u contact opnemen met de aanbieder via de contactpersoon (zie contact). Als ontwikkelaar of andere marktpartij kunt u bij aankoop in overleg met de aanbieder eventueel een recht van eerste koop krijgen op nog eens ruim acht hectare grond binnen hetzelfde gebied. U bent daarbij niet verplicht tot aankoop. Door de strategische ligging van de diverse percelen en het verkrijgen van een aanbiedingsplicht geeft dat u een grotere stem in de eerste fases van de planontwikkeling. U kunt dan immers posities uitruilen met betrekking tot ontwikkeling/bouwclaim. De overige nabijgelegen percelen zijn al in handen van professionele marktpartijen waarvan het merendeel afkomstig is uit Amsterdam.

Pandinformatie
 
Vloeroppervlakte

Het perceel meet 8.000 m², gedeeltelijke afname is mogelijk.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, Nieuwendam sectie E, nummer 490
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Niet van toepassing.
Bereikbaarheid Goed.
   
Contractinformatie
 
   
Investeringsprofiel
 
Koopsom € 225,- KK per m²
   
Pandinformatie
 
Aanvullende informatie

Bijzonderheden:
- taxatierapport aanwezig (aangesloten: NWWI, TMI, NVM en SVC);
- uitgebreid verkennend bodemonderzoek aanwezig;
- kettingbeding: n.v.t.;
- uitgebreide informatie beschikbaar.

Gemeente: Amsterdam
Inwoners: 821.927
Oppervlakte: 219,07 km²
Website: Gemeente Amsterdam
Wikipedia: Amsterdam

Deze informatie betreft slechts een beperkte inhoudelijke weergave van het dossier weer welke door de aanbieder ter beschikking is gesteld. Voor de volledige inhoud kunt u contact opnemen met onderstaande aanbieder.

Let op: Interesse in deze vastgoedbelegging? Voor beleggingen tot € 100.000,- is de Autoriteit Financiële Markten (AFM) toezichthouder. Deze aanbieding (verkoper en de vraag en aanbod website www.beleggingspanden.nl) staan niet onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en maken gebruik van een vrijstelling voor deze aanbieding.

Wees hierbij extra alert. U belegt zonder toezicht van de AFM!

   
Contact
 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site          

Foto's
   
Amsterdam Perceel, (Blauwe Polder)
 Vergroten

Amsterdam Perceel, (Blauwe Polder)
 Vergroten

Amsterdam Perceel, (Blauwe Polder)
 Vergroten

Amsterdam Perceel, (Blauwe Polder)
 Vergroten

Ligging
 Vergroten

Ligging

Ontwikkeling grondprijs propositie
 Vergroten

Ontwikkeling grondprijs propositieVergelijkbaar aanbod:
AmsterdamAmsterdam
Perceel
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 1 km
AmsterdamAmsterdam
Winkelpand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 3 km
LeerdamLeerdam
Perceel
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 58 km
AmsterdamAmsterdam
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 6 km
AmsterdamAmsterdam
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 6 km
AmsterdamAmsterdam
Kantoorpand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7 km
AmsterdamAmsterdam
Woning / appartement
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7 km
AmsterdamAmsterdam
Woning / winkelpand
Prijs: € 0,00
Factor: 0,0
Afstand: 7 km